Voordelen

De voordelen van een eigen offerte aanvraag website van Offerte Specialisten zijn:

U BESPAART TIJD EN VERGROOT UW SCORINGSKANSEN

U focust zich liever op die werkzaamheden waar u goed in bent? Door middel van een eigen offerte aanvraag platform creëert u een automatische stroom van offerteaanvragen. U hoeft zich niet meer druk te maken over nieuwe geinteresseerden in uw product of dienst. Daardoor bespaart u tijd en vergroot u uw scoringskansen. Bovendien speelt u efficiënt in op nieuwe marketing- en communicatietrends.

CONSUMENTEN KIJKEN EN VERGELIJKEN

Want wat doen consumenten die een nieuw product of dienst zoeken? Die kijken eerst op internet. De consument van de 21e eeuw oriënteert eerst, vraagt vervolgens informatie of een offerte aan en maakt tot slot een (gefundeerde) keuze. Door het hebben van een eigen vergelijker is de kans wel héél erg groot dat ze dan voor u kiezen.

EIGEN VERGELIJKINGSSITE = EIGEN EXCLUSIEVE LEADS!

Wij vinden dat u op maat van kwaliteitsleads moet kunnen profiteren.
Voordelen van een eigen vergelijker:

  • U bepaalt hoeveel kosten u uitgeeft aan de online marketing
  • De offerteaanvragen zijn exclusief, de aanvrager heeft alleen met u contact
  • U kunt uw beleid op ieder gewenst moment aanpassen
  • U heeft 100% inzichtelijk wat u betaalt per lead

UNIEK: KWALITATIEVE LEADS

Met verfijnde marketing- en datatechnieken zorgen wij dat de juiste mensen een offerteaanvraag op jouw eigen vergelijkingswebsite plaatsen. Je neemt persoonlijk met ze op, inventariseert de wensen en mogelijkheden, en maak een afspraak. Deze persoonlijk leads zijn een goudmijn voor onze klanten.

Hulp bij het ultiem krijgen van je offerte proces

Door onze jarenlange ervaring in talrijke sectoren kunnen wij je vrijblijvend helpen en adviseren op het vlak van offertes uitbrengen. Waarschijnlijk heb je al je eigen manier. Het is altijd goed om die eens integraal tegen het licht te houden. Wij kennen de ‘best practices’. Hoogstwaarschijnlijk ga je door toepassing van onze inzichten meer offertes scoren.