Tarieven

Onze offerte aanvraag platforms hebben een steden structuur. Afhankelijk van in hoeveel gemeentes in Nederland jij je product of dienst wilt aanbieden stijgen of dalen de aanschafkosten van jouw eigen ‘offerte aanvraag website’. Dit heeft te maken met de hoeveelheid unieke pagina’s die wij in de website voor je gaan bouwen.

Hier een voorbeeld van een makelaar in het Gooi. De makelaar wil in 10 gemeentes gevonden worden op 10 zoektermen. Namelijk in de gemeentes:

 1. Hilversum
 2. Laren
 3. Blaricum
 4. Huizen
 5. Naarden
 6. Muiden
 7. de Bilt
 8. Eemnes
 9. Bussum
 10. Loosdrecht

Binnen Google wil hij voor elk van deze gemeentes gevonden worden op de zoektermen:

 1. Makelaar
 2. Aankoopmakelaar
 3. Verkoopmakelaar
 4. Woning verkopen
 5. Woning kopen
 6. Taxatie woning
 7. Huis kopen
 8. Huis verkopen
 9. Huis verhuren
 10. Woning verhuren

Voor de makelaar in dit voorbeeld zouden wij dus een offerte aanvraag platform opleveren met 10 x 10 = 100 unieke pagina’s. Kortom, 100 pagina’s die elk uniek zijn qua content en ultiem getoond worden binnen de zoekresultaten van Google. En ook nog eens helemaal relevant zijn voor de bezoeker van de pagina aangezien deze volledig gaat over zijn zoekopdracht, bijvoorbeeld ‘verkoopmakelaar Naarden’.

The sky is the limit

Wil je een hele grote regio? No problem, wil je heel Nederland? Ook, geen probleem. Vul snel ons offerte aanvraagformulier in en je ontvangt een scherpe offerte. Je mag ons uiteraard ook altijd even bellen. Wij leggen alles met plezier aan je uit.