Offerte Websites

trendVergelijkings- en offerteaanvraagwebsites zijn hot. De meeste consumenten willen zo min mogelijk betalen voor goede kwaliteit en vergelijken daarom op het internet. De ontwikkeling van het internet en de daarop ontstane transparantie, bieden tegenwoordig uitgelezen kansen om hierop in te springen. Waarom? Omdat er nu niet meer gepionierd hoeft te worden met een offerteaanvraagwebsite in die zin dat consumenten al lang het internet als startpunt hebben verkozen voor hun zoektocht naar een product of dienst. Daar komt bij dat Google Adwords is doorontwikkeld.

LOKAAL ZOEKGEDRAG

Doordat Google alle data goed in kaart heeft en beschikbaar gesteld, weten wij precies op welke woorden mensen zoeken. Veel mensen zetten in hun zoekopdracht op Google de dienst/product + plaatsnaam waar ze iets zoeken. Deze dienst of product noemen wij het ‘keyword’. Bijvoorbeeld ‘notaris Arnhem’. Dat is precies de reden waarom onze offerte aanvraagplatforms opgebouwd zijn uit pagina’s die qua seo geoptimaliseerd zijn op keyword + plaatsnaam. Lees hier meer over onze platforms die je kunt aanschaffen voor jouw eigen business succes.

WAAROM ONZE OFFERTE WEBSITES ZO BIJZONDER ZIJN

handchakeOnze offerte aanvraag websites zijn onderscheidend. Waarom? Wij hebben meer dan vijf jaar doorontwikkeld sinds we voor de eerste keer onze nieuw ontwikkelde website techniek voor een klant hadden toegepast. Sindsdien zijn er jaarlijks meerdere updates en aanvullingen in de techniek geweest en talrijke verbeteringen op het vlak van de usability. Middels a/b testen en heatmaps zijn de websites steeds verder op conversie geoptimaliseerd.

DIRECT MEER WINST

geld-tellenMet een eigen offerte aanvraag platform van Offerte Specialisten heb je direct je eigen vergelijkingssite online staan waar ook daadwerkelijk aanvragen op plaatsvinden van mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Doen waar je goed in bent. Vakwerk afleveren. Klanten tevreden stellen met professioneel werk. Of je nu zonnepanelen of CV-ketels installeert, als makelaar woningen verkoopt, advocaat, notaris, coach of metselaar bent, het maakt niet uit, wij hebben voor iedereen een lead generator die werkt. Een tool die zorgt voor de groei van jouw inkomen.

DIRECT VAN START

formula-oneWij begrijpen als je snel van start wilt en snel meer winst wilt maken. Daarom hebben wij onze bedrijfsprocessen daarop ingericht. Door ons ervaren internationale team wordt jouw website razendsnel opgeleverd. Uiteraard helemaal werkend. In de prijs inbegrepen zit tevens het installeren van de website op een webhosting van jouw keuze. Dit hoef je dus niet zelf te doen of aan iemand te vragen, maar mag natuurlijk ook. Tevens installeren we de email voor je.