Direct van start

formula-oneWij begrijpen als je snel van start wilt en snel meer winst wilt maken. Daarom hebben wij onze bedrijfsprocessen daarop ingericht. Door ons ervaren internationale team wordt jouw website razendsnel opgeleverd. Uiteraard helemaal werkend. In de prijs inbegrepen zit tevens het installeren van de website op een webhosting van jouw keuze. Dit hoef je dus niet zelf te doen of aan iemand te vragen, maar mag natuurlijk ook. Tevens installeren we de email voor je.

Onze partners

Als je helemaal snel wilt gaan dan adviseren we je om gebruik te maken van onze partners. Met name onze Adwords partner. Zij zijn door de samenwerking met ons helemaal thuis in het bouwen van online marketingcampagnes voor vergelijkingswebsites.

Hoe snel kan ik van start?

Je kunt met je eigen vergelijkingswebsite inclusief marketingcampagnes al live zijn in een tijdspanne van 1 tot 3 weken.

Hoe ziet een traject er in de praktijk uit?

1) Neem contact met ons op

2) We bespreken de mogelijkheden en de kosten

3) Je ontvangt van ons de factuur en een contract ter overname van de website

4) Na betaling betaling van de factuur en ondertekening van het contract doen we het volgende:

5) Wij zorgen dat de website exact zo opgeleverd wordt als afgesproken

6) Wij installeren de website op een locatie (webhosting) van jouw keuze

7) Daarna laten we je niet vallen. Indien gewenst helpen we je verder met de commerciële activatie van jouw eigen offerte aanvraag website.

Partners

Wij werken namelijk samen met kwalitatief bewezen partners op het vlak van Google Adwords campagnes (SEA) en linkbuilding (SEO).

Wat is de ultieme manier voor jouw bedrijf om offertes uit te brengen?

Door onze jarenlange ervaring in talrijke sectoren kunnen wij deze vraag samen met jouw beantwoorden. Waarschijnlijk heb je al je eigen manier. Het is altijd goed om die eens integraal tegen het licht te houden. Wij kennen de ‘best practices’. Hoogstwaarschijnlijk ga je door toepassing van onze inzichten meer offertes scoren.