vergelijken-1

Waarom een eigen vergelijkingssite?

U focust zich liever op die werkzaamheden waar u goed in bent? Door middel van een eigen offerte aanvraag platform creëert u een automatische stroom van offerteaanvragen. U hoeft zich niet meer druk te maken over nieuwe geinteresseerden in uw product of dienst. Daardoor bespaart u tijd en vergroot u uw scoringskansen. Bovendien speelt u efficiënt in op nieuwe marketing- en communicatietrends.

CONSUMENTEN KIJKEN EN VERGELIJKEN

Want wat doen consumenten die een nieuw product of dienst zoeken? Die kijken eerst op internet. De consument van de 21e eeuw oriënteert eerst, vraagt vervolgens informatie of een offerte aan en maakt tot slot een (gefundeerde) keuze.

Door het hebben van een eigen offerte website is de kans wel héél erg groot dat ze dan voor u kiezen.